sex stories
Välj en sida
what are u doing to an old chap.browse around these guys https://kamukta.top la montad mas divina.

Augmented Reality och Virtual Reality

Mevida levererar Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR) till ditt event eller mässmonter -Garanterad wow- snackis- och komihåg-effekt!

Vad är AR?

Augmented Reality betyder förstärkt verklighet och innebär i praktiken att omgivning betraktad genom kameran i en smart phone eller surfplatta triggar extra lager av grafik som visas på skärmen.

-Rikta kameran mot en bild på väggen i en mässmonter och en filmad version av dig kommer gående in i bilden på skärmen och berättar om företagets produkter.

-Rikta kameran mot ett foto av en bil och en 3d modell dyker upp som går att snurra, öppna, byta färg på, se motorn arbeta på m.m.

-Rikta kameran mot din eventinbjudan och och konferenciern dyker upp och hälsar välkommen.

-Rikta kamerna mot en bild på eventlokalen och en 3d-modell av huset dyker upp med vägbeskrivningar till alla viktiga platser.

Vad är VR?

Virtual Reality avser en virtuell verklighet som upplevs genom ett par VR-glasögon. Du kan se och röra dig runt i den värld som glasögonen visar dig. Världen kan vara filmad i 360 grader eller uppbyggd i 3d. På event och mässor är VR-glasögonen med fördel en smartphone instoppad i bågar av kartong tryckta med ditt företags färger och logo.

Mevida + 3dInteractive

För AR- och VR-projekt samarbetar Mevida med 3dInteractive, en av Sveriges ledande AR- och VR-producenter. Vår kunskap och erfarenhet inom event och 3dInteractives tekniska expertis inom AR och VR borgar för en slående virtuell upplevelse för just ditt event och mässmonter.

Augmented Reality låter dig visa extra lager av information, filmer, 3d-modeller, grafik, text, ljud när dina besökare ser sig omkring med sin smart phone eller surfplatta.

Foto 3dInteractive.

Virtual reality låter dig förflytta dina besökare till andra platser du vill att dom ska se, din fabrik, huset du ska bygga eller en spelvärld där dom löser uppgifter eller tävlar.

xxxn tamil brunette babe starts with blowjob druing massage session.

Share This