Mevida på Fotografiska

Mevida är teknikleverantörer till Fotografiska museet och bemannar och levererar grafik till bl.a. deras eventsal F1 där bild projiceras sömlöst med 8 projektorer över 3 väggar. 

Fotografiska är en av Stockholms mest omtyckta sevärdheter och lockar årligen över 500 000 besökare till sina utställningar. Fotografiska har även lokaler för event och konferenser och hit levererar Mevida teknik, teknisk personal och grafik.

Fotografiskas största eventsal, kallad F1, har ett permanent Watchout-system installerat. Systemet ger er möjligheter att projicera bilder, presentationer och filmer med hjälp av 8 projektorer förenade till en 44 meter lång yta fördelat på 3 väggar. En över 100 kvm stor projektion!

Vi på Mevida är experter på Watchout och bemannar F1 med tekniker, oftast flera gånger i veckan. Dessutom producerar vi grafiken som visas på väggarna.

I eventsalen F1 projiceras bild sömlöst över 3 väggar och omsluter publiken. Mevida sköter tekniken och levererar det rörliga grafiska materialet till Fotografiska eventkunder.

Share This