sex stories
Välj en sida
what are u doing to an old chap.browse around these guys https://kamukta.top la montad mas divina.

Interaktivitet

Interaktivitet på event innebär att publiken är delaktiga genom att ställa frågor, svara på frågor och avgöra riktningen på innehållet. Åhörare som involveras i ett event är mer uppmärksamma, delaktiga, minns mer och har roligare! 

Bring your own device

Mevida kan levererar en underbart smidig, webbaserad mentometertjänst som låter dina deltagare rösta och svara på frågor från sina egna smart phones! Systemet fungerar både för mindre och väldigt stora publikskaror och jobbar med många typer av input: flervalsfrågor, fritextfrågor, betygskalor, röstningar, ord till wordclouds och betyg i två dimensioner.

På scen visualiseras svaren i snygga, snabbt genererade grafer och texter. Bakgrunderna formges för att passa in i ditt event med dina färger och din logotyp.

Mötesappen

Tillsammans med Interaktiva Möten erbjuder Mevida Mötesappen, en app som ger dig både interaktivitet och lättillgänglig information om allt som har med ditt event att göra. Appens utseende anpassas enkelt med dina egna färger och logotyp, fungerar på både IOS och Android och laddas smidigt ner av dina deltagare från Apples Appstore och Google Play Store. Appen erbjuder bl.a. dialogverktyg, svarsstatistik, mentometer, integrerade flöden från sociala medier, deltagarnätverkande, programinformation, delade dokument, bilder och filmer samt lokalguide och kartor för långväga besökare.

Mentometer

Mevida kan leverera en modern och smart variant av den klassiska mentometern, dosor med knappar som varje deltagare håller i handen och röstar med. Vi har valt att erbjuda ett system från Sunvote med smidiga, små, trådlösa dosor som fungerar på event upp till ca 1000 deltagare. Systemet är väldigt enkelt att förstå och möjliggör bl.a. röstning, flervalsfrågor och betygsättning.

xxxn tamil brunette babe starts with blowjob druing massage session.

Share This