sex stories
Välj en sida
what are u doing to an old chap.browse around these guys https://kamukta.top la montad mas divina.

ShoFlo

Äntligen en körschema-app som funkar på alla enheter vart du än är!

Bjud in ditt crew och låt alla få dina uppdateringar i realtid -effektivt, snabbt, tydligt och enkelt! och du sparar massor med papper.

Din produktion förändras hela tiden

och Excel hinner inte med

Bygg, kör, och administrera hela ditt event
i realtid.

Skapa körscheman, listor och dokument i realtid och från en och samma plats. Ändringar syns direkt på alla enheter utan att behöva maila nya versioner.

Få tillgång till ShoFlo från vilken enhet och browser som helst, var som helst.

Börja skapa på kontoret på din laptop eller dom sista ändringarna backstage på din telefon, Shoflo är 100% browser och cloud baserat utan att du behöver ladda ner något.

End to end platform för administrering av events

Bjud in ditt team eller kund och ge dom en behörighetsgrad väldigt enkelt.  Kopiera förra årets event så du slipper du börja från början.

Se alla Shoflo’s funktioner

En eventproduktion plattform med produkter för att göra körscheman, distribuera dokument och köra live med.

Skapa dina repscheman och shower med ”Cue”

Cue är stommen i hela plattformen som låter dig bygga komplexa shower snabbt och smidigt med olika kraftfulla funktioner.  Lägg bort dina yxiga Excel macron och låt Auto Time Calculations hantera det åt dig.  Följ producentens varje steg genom showen med auto viewport adjusting och se hur mycket du ligger före eller efter med Run Time Clock.

Planera varenda minut med ”Schedules”

Det är enkelt att bygga och distribuera ditt event och teknikschema i realtid att att du behöver oroa dig för vilken version du har eller om alla har fått uppdateringen.  Bjud in klienten och lokalen och låt dom hjälpa dig eller skicka ett gästpass där dom bara kan läsa schemat.

Skapa med Schedule:

Körscheman

Agendor

Repscheman

Hotellistor

Breakout scheman

Håll koll på personal och teknik med ”Lists”

Använd Shoflo till att göra listor över personal, utrustning, videomaterial. Använd IMAGE AND LINK för att lägga in foton, video och grafik.

Built using Lists:

Kontaktlistor

Mickscheman

Bilder på talare

Videomaterial listor

 

Ladda upp och dela filer med ”Docs”

För alla dom saker du ännu inte kan göra i Shoflo, kan du ladda upp i ”Docs” och dela med hela ditt crew. Länka det i din show och det blir enklare än någonsin att visa upp.

Shared using Docs:

Lokalskisser

Ljusplot

Scenritningar

Video / ljud filer

Organisera alla dina projekt med ”Event Manager”

För att svara på alla aspekter i ditt event, kan du låta Shoflo administrera hela din produktion. Det är enkelt att bjuda in din personal och ge dom olika typer av tillgång till olika funktioner. Etiketter och ansvariga gör det snabbt och eneklt att kategorisera och söka i dina events.

Funktioner i Event Manager:

Titta på utförda events

Eventmallar

Skapa etiketter

Eventansvariga

Event Branding

Använd Shoflo i alla dina produktioner

Sport

Event

Konferens

Säg adjö till ändlösa email konversationer med nya versioner av körscheman.

Din produktion inför ett event innehåller förmodligen otaliga email konversationer och massor med gamla versioner av scheman som man kastar bort både tid, pengar och papper på. Med Shoflo slipper du alla email och alla har den senaste versionen direkt.

}

Editering i raltid

Alla ändringar som görs syns på allas skärmar direkt.

Funkar på alla enheter

Gör din show på din laptop eller på din iPad vart du än är.

Importera & Exportera

Importera din shows in i Shoflo och exportera dom till CSV, XLS, eller PDF

Behörigheter

Limitera vem som kan göra vad med fyra olika behörighetsgrader inkl en Read-Only funktion

Gör din egen design med ”personalization”

Du har förmodligen ett eget sätt att göra scheman jämfört med dina medarbetare.  Det är därför ShoFlo erbjuder flera olika sätt att personifiera som bara du ser.  ”My Notes” kolumnen erbjuder ett sätt att skriva ner personliga noteringar. ”Personal highlights” kan påminna dig om att en punkt är viktig och din kolumnordning kan justeras som du vill. Dom kolumner som du känner är oviktiga för dig kan lätt gömmas.

Följ och se varenda steg producenten tar live på din enhet.

När ditt team är på samma sida, så kan du planera, repa och cua mer effektivt. ”Show caller tracking”låter hela ditt team följa med automatiskt när du stegar i ditt körshema.

Håll ihop ditt team

När ditt team följer dig som producent, så ser alla varje cue medans du stegar i schemat.

Perfekt för rep

Många av våra kunder använder Shoflo när dom repar för att sätta tider och ordningen.

Vill du se hur det funkar?

Vi skickar en prisuppgift per event eller ett årligt abonnemang
Låt oss visa dig och ditt team alla funktioner i ShoFlo med en 20 minuters online demonstration.

Det bästa sättet att lära sig ShoFlo är att börja använda det. Testa Shoflo med en 7 dagars testversion helt gratis. Inget kreditkort behövs.

Radmärkning

Du kan märka och färga dina rader. Producenten kan märka hela rader som ses av hela teamet

Egna noteringar

Varje show har en ”My Notes” kolumn. Du kan skriva vad du vill och det är bara du som ser det.

Ordna kolumner

Du kan ordna dina kolumner som du vill ha dom och du kan även gömma dom du inte behöver se. Din ordning är unik och den påverkar inte teamets uppsättning.

Font Formatering

Du kan enkelt ändra textstorlek och färg i en cell.

Show Caller Tracking

Följ producenten i schemat och se vilken cue som gäller och hur man ligger till tidsmässigt. En klocka visas oxå så alla är i sync.

Låt oss visa dig och ditt team hur programvaran fungerar. Det tar bara 20 minuter.

Ljust eller mörkt

Välj den mörka versionen när du är backstage eller den ljusa när du sitter och jobbar med schemat på kontoret. Ändra mellan dom med ett knapptryck.

Sidnavigering

Gå enkelt från en sida till en annan. Använd sidnavigeringen för att hoppa mellan dina scheman.

Crewinbjudning

Du kan enkelt söka och addera användare men du kan oxå bjuda in nya användare genom email. Välj en behörighetsgrad i föreväg så är det enkelt för dom att sätta igång.

PDF, XLS, och CSV Export

Exportera dina shower som PDF, XLS, eller CSV för backup eller annat. Med CSV exportering så kan du spara showen för EXCEL för att göra ändringar och sedan importera tillbaks dom in i ShowFlo

CSV Import

Du kan importera redan gjorda shower från EXCEL, förutsatt att du har formaterat dom.

Låt oss visa dig och ditt team hur programvaran fungerar. Det tar bara 20 minuter.

Mobila enheter

Vi har inte bara anpassat hemsidan till mobilen utan vi har designat fullt ut för din mobila enhet. Ingen blir utan körschema, för alla har en mobiltelefon eller en iPad.

Gästpass

Bjud in klienter/kunder med Gästpass så dom kan se schemat utan möjlighet att redigera.  Inget login eller konto behövs!

Det är på tiden!

Vi erbjuder många timing funktioner.  Använd cue durations för att kalkylera starttiden på nästa cue.  Preset times hjälper dig att sätta ett mål för din show och sedan se om det matchar upp. The Item Runtime clock låter dig och ditt team se hur långt det är kvar på varje cue (eller om du ligger efter).Och detta är inte allt!

Enkel show växling

Behöver du kopiera en cue över till en annan show? Använd vår show selector drop down för att enkelt växla mellan dina shower. När tracking är aktiverad, så kan producenten ta med hela sitt crew in i en helt annan show.

Infoga bilder

Våra kunder använder bilder i olika sammanhang. Många använder bilder på tex föreläsare för att kameraoperatörer ska känna igen dom och även i sportsammanhang där man vill infoga logos på sponsorer.

Låt oss visa dig och ditt team hur programvaran fungerar. Det tar bara 20 minuter.

Support

Behöver du hjälp?  Klicka på den blå chatikonen längst ner och prata direkt med en av våra tekniker.  Du kan ringa oss på 866-774-0026.

Inställningar

Andra appar begraver menyer långt ner i sitt gränssnitt.  Vi gör det enkelt att få tillgång och med snabb navigering.  Klicka bara på pennan när du för musen över en show så får du snabbt tillgång till inställningar..

Länka till externt material

Länka till externa filer som tex scheman eller agendor i Dropbox eller Google Drive med klickbara länkar som du kan infoga direct i cellerna.

Spara en show

Vill du spara en version av din show eller skapa en mall för senare användning?  Allt du behöver göra är att klicka på spara ikonen på en när du för musen över namnet på en show och den sparas för ett senare tillfälle.

Titel rader

Titel rader erbjuder ett utmärkt sätt att sektionera ut dina shower så dom differrensieras.  Du kan visuellt gruppera liknande cuer tillsammans för enkel sortering och identifiering.

Låt oss visa dig och ditt team hur programvaran fungerar. Det tar bara 20 minuter.

Tutorials

Vi bygger ett expansivt bibliotek med tutorials för alla delar inom ShoFlo. Vare sig du är en nybörjare eller avancerad användare så har du alla svar du behöver för att du ska kunna hantera ShoFlo som ett proffs.

Sök efter vad som helst

Behöver du veta när Anders Andersson ska gå på scen i ett riktigt stort event? Klicka bara på förstoringsglaset i övre högra hörnet och sök på ett ord och du får se hur många gånger det återges i hel din show!  Klicka på next/previous och ShoFlo kommer highlighta alla ställen där ordet dyker upp.

Ångra

Råkade en oerfaren radera flera timmars arbete? Inga problem!  Vi erbjuder en edit-by-edit history funktion som fungerar i alla celler så du enkelt kan gå tillbaks i dina projekt.

Aktivitets Logg

Vill du se vem som ändrade en cell eller la till en massa rader?  NU kan du det med Activity Feed!  Activity Feed är en kronologisk tidslinje som visar alla editeringar esom gjorts på din show, vem gjorde dom, och vid vilken exakt tidpunkt dom gjordes.

Snabbkommandon

Editera och lägg in nytt innehåll i din show utan att behöva röra musen med över 20 snabbkommandon för både Mac & Windows.  Se hela listan här.

Editera flera åt gången

Duplicera, kopiera, klippa ut och klistra in flera rader på en gång. Du kan mellan olika shower och scheman!

Vi har bara skrapat på ytan av vad ShoFlo kan göra för dina event.

 Skapa ett konto helt gratis idag och se vad ShoFlo kan erbjuda

En uppsättning av produkter för att skapa körscheman, att göra listor, crewlista och mer.

CUE

Körscheman, showflöden, Cuelistor & Manu
}

SCHEMA

Skapa produktionsscheman och mer i realtid.
d

LISTOR

Skapa olika listor i realtid.
i

DOKUMENT

Ladda upp & dela dokument med vem som helst.

EVENT MANAGER

Administrera alla dina events från en central plats.

Vill du se hur det funkar?

Vi skickar en prisuppgift per event eller ett årligt abonnemang
Låt oss visa dig och ditt team alla funktioner i ShoFlo med en 20 minuters online demonstration.

Det bästa sättet att lära sig ShoFlo är att börja använda det. Testa Shoflo med en 7 dagars testversion helt gratis. Inget kreditkort behövs.

Håll koll på Shoflo.

Följ Shoflo på social media för att se alla funktioner, uppdateringar få support och få information om trender.

xxxn tamil brunette babe starts with blowjob druing massage session.

Share This